Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:98
Date

Worldline lanceert Tap on Mobile

Worldline lanceert de nieuwe oplossing Tap on Mobile voor winkeliers en kondigt de verwerving van een meerderheidsbelang in fintech SoftPos.eu aan. Tap on Mobile geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om de mobiele telefoon of device om te zetten in een betaalautomaat.

28Oct.2022

MOVE/5000 en DESK/5000 de nieuwste betaalautomaten van Worldline

Naast de online betaaldiensten zijn wij verheugd dat wij hier nu ook de MOVE/5000 Portable Flex pinautomaat en de DESK/5000 Compact pinautomaat aan kunnen toevoegen.

29Jun.2022

De mobiele telefoon als betaalapparaat?

Tap on Mobile, ook wel Tap to Phone genoemd geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om de mobiele telefoon of device om te zetten in een betaalautomaat.

29Jun.2022

Alle ins en outs over onboarding. Zo heeft EuroParcs het aangepakt.

In dit video interview wordt inzichtelijk gemaakt welke overwegingen, keuzes, stappen en uitdagingen bij een onboarding komen kijken.

04May.2022

Ahmed

Ontdek het verhaal van Ahmed.

30May.2022
1
2 3 4 5