Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:99
Date

Worldline interview Jan-Willem van der Schoot, Country Manager Mastercard Nederland

Vanaf medio volgend jaar (2023) zal de Maestro kaart geleidelijk aan uit worden gefaseerd. Lees het interview met Jan-Willem van der Schoot, Country Manager Mastercard.

29Mar.2022

Worldline e-Payment Challenge

Van 26 tot en met 28 januari jongstleden vond de hackaton van al weer de vierde van Worldline e-Payment Challenge plaats. De e-Payment Challenge is het Worldline eigen co-creatie programma.

25Feb.2022

Veranderingen binnen de Covid periode

COVID-19 heeft veel veranderingen met zich meegebracht. Zo heeft de pandemie ook een grote impact gehad op lokale ondernemers. Sommige veranderingen liggen inmiddels achter ons en andere veranderingen hebben een blijvende plek veroverd in onze samenleving.

25Feb.2022

Sancties Rusland

Om de continuïteit van de activiteiten van onze klanten te waarborgen, volgt Worldline de crisis in Oekraïne op de voet.

25Feb.2022

MyPerformance Tool

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert.

25Feb.2022
1 2
3
4 5