Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:98
Date

Worldline en Lilian de Geus

Als trotse sponsor van drievoudig wereldkampioen windsurfer Lilian de Geus heeft Worldline enorm meegeleefd gedurende haar Olympische avontuur.

26Aug.2021

Wat is het belang van een passende shopping cart voor uw webshop?

Webshops kunnen kiezen uit veel verschillende shopping carts maar welke shopping cart past het beste bij de webshop en levert de hoogste conversie op? In dit artikel wordt uitgelegd wat een shopping cart is, waarom het hebben van een goede shopping cart belangrijk is en welke soorten shopping carts er zijn.

15Jul.2021

Mobiele betalingen de snelst groeiende betaalmethoden

Contactloos betalen met de bankkaart is inmiddels gebruikelijk in Nederland en heeft de weg vrij gemaakt voor een snelle opmars van mobiele betalingen met een telefoon of wearable. Mobiel betalen is de snelst groeiende betaalmethode van het moment.

26Aug.2021

De voordelen van het betalingsverkeer via één partij

De wereld van retail is dynamisch en veranderlijk, zo is de telefoon inmiddels onze portemonnee, oriëntatiekanaal en aankoopkanaal geworden en is contactloos betalen de norm. Daarbij heeft, door de coronacrises, de verschuiving van offline naar online een extra push gekregen.

26Aug.2021

Accepteer Klarna in uw webwinkel

Nederlanders winkelen graag online. Als ondernemer wilt u natuurlijk dat iedereen die in uw online winkel komt een optimale winkelervaring heeft. Een belangrijk onderdeel van de winkelervaring is hoe uw klanten kunnen betalen in uw webwinkel. Met de “betaal later” optie Klarna wordt betalen voor meer klanten eenvoudig gemaakt. Naast de extra service die u biedt voldoet u ook gelijk aan een wettelijke verplichting door klanten de keuze te geven om achteraf te betalen

26May.2021
4 5
6
7 8