Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2022 /

Het avontuur met Lilian gaat door

Het avontuur met Lilian gaat door

Waarschijnlijk heb je de olympische reis van onze Lilian de Geus de afgelopen jaren gevolgd. Van de grootste prijzen tot pittige momenten, van interne meetings tot online Webinars, Lilian heeft ons zoveel geïnspireerd en bewogen. En omdat we een ontzettend fijne samenwerking hebben is er besloten om aankomende periode het avontuur verder aan te gaan. Wij zijn blij dat we Lilian verder kunnen ondersteunen in het realiseren van haar dromen! Ook is de klasse RS:X veranderd naar iQFOil. 

De Geus: “Er is een hoop veranderd sinds mijn eerste contract met Worldline in 2019 maar de match is actueler dan ooit. We willen allebei de beste zijn en we werken beide keihard aan het realiseren van onze doelstellingen. En de ontwikkelingen volgen zich in een hoog tempo op voor zowel Wordline als in mijn sport. Waar we sinds dit seizoen met de iQFOiL plank boven het water in plaats van door het water zweven.”

“ In onze samenwerking is het mooi om Worldline aan de ene kant een stuk zichtbaarheid te kunnen bieden en tegelijkertijd ook inspiratie te mogen brengen en zelf ook een kijkje te krijgen hoe het binnen zo’n onderneming eraan toe gaat.” Lees het volledige artikel op de website van Lilian.

Lilian en Worldline

Aanpassen aan de nieuwe klasse IQFOil

Lilian eindigde onlangs na een sterke week als tweede bij de Allianz Regatta. Dat is een fantastische prestatie want ondanks dat Lilian meervoudig Olympiër en Wereldkampioen is, is ze helemaal nieuw in de klasse van IQFOil.

Lilian zei het volgende over deze wedstrijd; ‘"Het was leerzaam voor mij om weer een week lang wedstrijden te doen op de iQFOiL. Ik ben nieuw in de klasse en heb net een nieuwe coach dus iedere wedstrijd die we doen, daar leren we als team weer van. Daarnaast is het altijd lekker om in Nederland voor thuis publiek te kunnen varen. Door de week had ik een aantal sponsoren die langskwamen en in het weekend had ik behoorlijk wat vrienden en familie die even kwamen kijken. Het is en blijft toch uniek dat we in eigen land varen."

iqfoil lilian worldline

In de aankomende periode zullen de volgende events plaatsvinden:

-        24 augustus – 4 september – Test Event Scheveningen, Nederland

-        15 – 23 oktober – Wereldkampioenschap, Brest, Frankrijk

Uiteraard zullen we jullie weer meenemen op onze reis!

Creëer inzicht in betaalprestaties

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert. Met de Worldline Business Intelligence-tool “MyPerformance” kan je dit eindelijk waar maken. MyPerformance geeft je inzicht in verschillende betaalprestaties samen op één intuïtief platform.
Lees verder

Country Manager Mastercard Nederland

Mastercard heeft  aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer worden uitgegeven en alleen nog nieuwe debitkaarten van het merk Debit Mastercard aan te bieden. De verwachting is dat je eind 2022 al bij de meeste Nederlandse kassa's met Debit Mastercard kunt betalen, net als in de landen om ons heen.
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder