Boost uw business met innovatieve betaaloplossingen

Succesvol verkopen begint bij het bieden van de juiste betaalmogelijkheden. Met ruim 40 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline levert innovatieve betaaldiensten, waarmee u uw klanten veilig en gemakkelijk op de door hen gewenste manier laat betalen.

Ondernemers richten zich in toenemende mate op het optimaliseren van de winkelbeleving. Eenvoud, efficiëntie en veiligheid zijn hierbij noodzakelijk, zowel in de winkel als in de webshop. Worldline Merchant Services heeft oplossingen voor de volledige retail waardeketen, online en in de winkel, door een omnichannel benadering.

Met onze flexibele betaaldiensten voor, tijdens en na de verkoop, verhoogt u uw conversie en sales. Betrek zo uw klanten ook actief en persoonlijk bij de verkoop en speel beter in op de wensen van uw klant.

Ons complete aanbod van omnichannel oplossingen, betaalautomaten, betaalkaartacceptatie, cadeaukaarten en loyalty diensten vindt u. 

Onze oplossingen

Betaalautomaten

Vertrouwd, snel en veilig betalingen accepteren.

Meer info ›

Creditkaart acceptatie

Voordelig pin- en creditbetalingen accepteren.

Meer info ›

Online betalingen

Accepteer iDEAL, VISA, Mastercard en nog 150 betaalmethode.

Meer info ›

Nieuws

Hoe betaalt de consument ten tijde van Corona?

De maatregelen vanwege covid-19 hebben veel impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Veel ondernemers voelen dagelijks de gevolgen. Voor consumenten lijkt na de hamsterfase en de klus en doe het zelf-fase alles weer wat normaler te worden. Wel is duidelijk geworden dat de consument in de afgelopen periode niet veel minder is gaan uitgegeven, maar er is wel op een andere manier betaald en gewinkeld.
Lees verder

Gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Veel bedrijven worden in deze tijden uitgedaagd om hun verdienmodel te herzien. Kledingwinkels en juweliers bezoeken consumenten aan huis met een passend aanbod, of werken met reserveringen in de winkel om coronadrukte te voorkomen.
Lees verder

Nu eerste twee maanden gratis vanaf 24 maanden huur.

De impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het bedrijfsleven. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat bestaande en nieuwe initiatieven en verdienmodellen worden ondersteund. Klanten moeten eenvoudig contactloos kunnen betalen en u moet snel over uw geld kunnen beschikken.
Lees verder

call center employees

 

 

cards icon

Advies op maat

Wat zijn de toekomstplannen voor uw bedrijf? Hoeveel (buitenlandse) consumenten verwacht u? Welk kassasysteem gebruikt u? 

Wij denken graag vrijblijvend mee in het vinden van de beste betaaloplossing.

+31 (0)88 - 765 70 10

Stuur een bericht